Fritex Designs - O nama
Fritex Designs - Internet rješenja

O nama

Općenito

Fritex Designs je digitalni freelance web studio koji se bavi, dizajnom Web stranica, implementacijom poslovnih rješenja, izgradnjom web aplikacija, semantičkom SEO optimizacijom web stranica, razvojem mobilnih aplikacija te osmišljanjem grafičkih i multimedijskih sadržaja. Danas smo tako mali, ali skladni tim, u kojem se svi zajedno razvijamo i učimo.

Uz navedene usluge, zahvaljujući našem timu, u mogućnosti smo ponuditi usluge redizajna Web stranice, te ostalih sadržaja vezanih za Vašu tvrtku kao i poslovna rješenja.

Nudimo i smještaj Web stranice, registraciju virtualne internetske adrese (domene) te ostatak naših Internet usluga iz ponude, kao i izradu Internet stranice za mobilne uređaje, održavanje Web stranice, te izradu banera i reklama za Web (oglasni prostor).

Nudimo kvalitetne i profesionalne usluge za zahtjevne klijente.

 

Što nudimo

Uz našu primarnu djelatnost izrade i dizajna Web stranica, kao i izrade grafičkih rješenja (vizualni identitet ...) te multimedijskih projekata, zbog velike potražnje za Internet uslugama i poslovnim rješenjima odlučili smo proširiti svoju ponudu i našim korisnicima-klijentima omogućiti usluge CMS rješenja, poslovnih programskih rješenja, izrade i razvoja softvera i Web aplikacija po mjeri, te izradu mobilnih aplikacija.

Nudimo kvalitetne i profesionalne Internet usluge kako bi smo očuvali dugoročnu i uspiješnu suradnju.

Ukoliko pak se pojavi želja za uslugom koju nismo naveli, u mogućnosti smo Vam ponuditi željenu, traženu uslugu ili Internet rješenje na besplatan upit.

 

Naš cilj i provedba strategije

Naše osnovno usmjerenje je da klijentima omogućimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu.
Omogućiti klijentu da bude zadovoljan onime u što je uložio, za što se zalagao, te što je želio time dobit.

Upravo brojnost sadašnjih zadovoljnih klijenata dokazuje našu kvalitetu i profesionalnost u radu.

 

Kontaktirajte nas

Slobodno pogledate naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.
Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Možemo izraditi besplatnu ponudu koja će Vam pružiti sigurne i točne informacije, ukoliko pak ostanu pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

Polako razvijamo i uključujemo nove suradnike u tim, prvo kao vanjske suradnike, a tek potom kao stalne.

 

Način plaćanja

Naše usluge mogu se uplatiti putem Opće uplatnice.

Naše usluge naplaćujemo na period najmanje od jedne godine i to za smještaj vaše internetske stranice, registraciju domene, prilagođavanje za tražilice, pozicioniranje ključnih riječi, izradu web stranice, održavanje web stranice, te programiranje web aplikacija.

 

Osnovni cilj
Bitno je imati temeljni cilj, te ga ostvariti!

Komunikacija
Prijateljski raspoložena okruženja pri ruci!

Pomoć
Potrebna Vam je pomoć? Bilo kada, bilo gdje!